• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk adidas x Model Tubular x
  Min. €
  Max. €

  Zet een stap naar de toekomst met de Adidas Tubular-serie
  De futuristische Tubular-serie van Adidas voert naar een volledige nieuwe generatie Sneakers. Geïnspireerd door Adidas’ rijke verleden, brengt de Adidas Tubular-reeks door het afwijken van de traditionele ontwerp in ieder geval een frisse en is het een van de opvallendste Sneaker-collecties, die nu beschikbaar zijn.
  Lees meer

  De mooie Tubular-reeks is een goed aanwijzing welke richting Adidas uit wil: moedig, progressief ontwerp, gladde oppervlakken, hoogwaardige materialen (inclusief de nieuwste Adidas-stricks), samen met een „Minder is meer“-motto gecombineerd met een sterke dosis technologie. De Adidas Tubulars zijn vernoemd naar de vorm van hun briljant geconstrueerde buitenzool, een vol concaaf, tweevoudig dichtgemaakte EVA-orgaan, dat doet denken aan het innerlijk van hoepelslangen en voor intensieve aandrijving en demping zorgt.

  De designer van dit Tubular-concept, Nic Galway, ging met zijn creatieve aanzet tot aan de grenzen van de techniek. Hij maakte een vlucht door het Adidas-archief, ontdekte een paar design-elementen van ongeopende parels uit het verleden, die hem bevielen, die evenwel door hun complexe aard van fabricatie in die tijd niet geproduceerd konden worden. Op basis van de uitgebreide productiemethoden van vandaag de dag kon Nic Galway sommige van die vergeten ideeën opnieuw uitvoeren. Die leven nu verder in de Adidas Tubular-DNS. Bijvoorbeeld de baanbrekende Tubular-zool: „Het was een groots idee, maar de productie was gecompliceerd, want die was haar tijd eenvoudigweg te ver voor.“

  Verschillende Tubular-modellen, verschillende Tubular-persoonlijkheden

  De verschillende Tubular-modellen zijn allemaal een variatie op de stijlvolle ‚lichtgewichtsschoen‘ in de Tubular-reeks, die doet denken aan de Adidas x Y-3 of aan de Adidas x Yeezy-creaties. De Tubular Runner is een goede begin, als je aan de Tubular-esthetiek moet wennen: een oordeel zonder extra’s, tweekleurige middenzool, verhoogde tong... De Tubular Runner is definitief het sportiefste van alle Tubular-modellen.

  De Adidas Tubular X, die het gat tussen sportief en modieus mooi sluit, is een meesterwerk, dat zeker een icoon van onze generatie sneakers zal worden. Opvallende materialen, aansprekende contouren, koord-snoerveter, techniek in uiterlijk en gevoel, unieke zool… De Tubular X is de max! Let ook op het equivalent voor dames, de Tubular Defiant. Hou je ogen open voor de nieuwste Adidas Tubular-modellen, die in de komende maanden eraan komen, zoals de Tubular Doom, Tubular Nova en andere waar met spanning naar uitgekeken wordt. Intussen kun je hieronder eens in onze Adidas Tubular collectie kijken, met veel exclusieve modellen.
  Lees minder