• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk adidas x Model Ultra Boost x
  Min. €
  Max. €

  Adidas Boost – Een revolutie in de hardloopsport industrie


  Ten tijde van de introductie van de Adidas Boost technologie sprak het bedrijf van een revolutie in de hardloopsport, en ze hebben niets teveel gezegd. Kom meer te weten over de voordelen van deze innovatieve verings-technologie.


  Lees meer
  Hoe normale middenzolen werken

  Als uw knieën pijn beginnen te doen tijdens het rennen, of u last begint te krijgen van uw scheenbenen dan is dat een teken dat u versleten schoenen draagt. Wat u eigenlijk voelt is de afgesleten middenzool. Over het algemeen zijn deze gemaakt van schuim of rubber, dit wordt EVA genoemd. Met elke stap die u maakt wordt het materiaal samengedrukt, waarna het weer naar de originele vorm terug beweegt wanneer de voet los van de grond komt. Na vele duizenden stappen is dit effect verminderd en gaat het materiaal niet meer terug naar de originele vorm, dan is het weer tijd voor een nieuw paar schoenen! Voor lange tijd was er geen bedrijf die een significante verbetering maakte in de middenzool. Tot nu, met de Adidas Boost technologie! Na de presentatie in 2013, na een ontwikkelingsproces van drie jaar, heeft het Adidas regelrecht naar de top van de sportschoenen wereld gebracht.

  Duizenden energie capsules – betere vering en meer stimulans

  In de nieuwe middenzool zijn duizenden zogeheten energie capsules, gemaakt van TPU (thermoplastische polyurethaan) aangebracht. Voor de fabricage heeft Adidas samengewerkt met de wereldwijde chemicaliën groep BASF. Adidas Boost vervormd in verschillende manieren tijdens het rennen, het bootst elke bewegingscyclus van uw voeten tot in het kleinste detail na. Tijdens het rennen gaat de meeste energie verloren in de periode tussen het moment dat de voeten de grond raken en het afrollen van de voet. De innovatieve capsules slaan de energie van de impact op, en geeft u een natuurlijke stimulans met het afrollen van de voeten. De ondersteunende vering geeft u het gevoel alsof u op wolken rent en een indrukwekkend draagcomfort.

  Adidas Boost – het beste renschoen systeem ter wereld voor comfort en prestatie

  U kunt het Adidas Boost systeem in vele schoenmodellen vinden. Naast renschoenen kunt u ook kiezen uit een divers assortiment van basketbalschoenen en lifestyle modellen en van hun voordelen profiteren. Met dank aan de bovendelen Techfit hebben de schoenen een behaaglijke pasvorm. Zelfs slanke voeten zullen niet uit de schoenen glijden. Door de optimale verdeling van de energie wordt een licht en comfortabel gevoel tijdens het rennen gegarandeerd. Het weer heeft geen invloed op de technologie; het functioneert net zo onberispelijk in extreme hitte als in extreem koude temperaturen. Ook profiteert u langer van de schoenen, omdat de snel versleten EVA middenzolen er niet meer in zitten kunt u de schoenen veel langer dragen voordat ze vervangen moeten worden.

  De effectiviteit van Adidas Boost is wetenschappelijk getest

  Gedurende een wetenschappelijke test is vergeleken hoeveel zuurstof er verbruikt wordt tijdens het dragen van de Adidas Boost technologie, en tijdens het dragen van schoenen zonder deze technologie. Het resultaat: het materiaal geeft een significant voordeel in energieverbruik tijdens het sporten. Zodoende rent u meer economisch verantwoord met deze schoenen, en behaalt u een beter resultaat.

  Groter effect voor hiel renners

  Bent u een hiel, middenvoet of bal renner? Hiel renners zullen het effect het meest voelen, omdat de dempende werking en extra prestatie daar het meest naar voren komen. De buitengewone vering valt meteen op. Mensen die niet op hun hiel rennen zouden er goed aan doen een extra kijkje te nemen naar de Adidas Pure Boost en Adidas Ultra Boost modellen. Iedereen die een gebalanceerde, natuurlijke ren stijl erop na houdt zou wellicht meer hebben aan de Adidas Boost 2. Voor sporters met bredere voeten zijn Adidas voeten meestal wat te smal gesneden. Als u al eerder Adidas schoenen heeft gedragen die goed paste, dan zijn de nieuwe Adidas Boost schoenen geschikt voor u.

  Nieuwe impulsen: Adidas Pure Boost & Adidas Ultra Boost

  Met Adidas Boost heeft het merk zowel de recreatiesport liefhebbers als de professionals verbaasd. Na de première, kwam de Pure Boost technologie een jaar later. Met deze technologie werken de boost effecten langs het gehele centrale gedeelte van de schoen lengte. Voor een 100% boost effect kunt u een model kiezen van het Adidas Ultra Boost assortiment. In zeer korte tijd hebben deze geavanceerde sportschoenen de renners en sneaker dragers overgehaald. Foot Locker presenteert een grote collectie van de nieuwste Boost modellen. U kunt uitkijken naar onvoorstelbaar draagcomfort en levensduur zoals u die nog nooit gezien heeft. Bent u op zoek naar schoenen om goed mee te kunnen rennen of basketballen of gewoon voor elke dag? Vergelijk de aanbiedingen en bestel uw nieuwe favoriete schoenen nu in de Foot Locker online shop!
  Lees minder