• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk adidas x Model Yung 96 x
  Min. €
  Max. €

  Til jouw lifestyle tot een nieuw hoogtepunt met de adidas Yung-96 sneaker

  Het sneakermerk adidas blijft on top bij het ontwerpen van blitse sneakers, leuke kleding en handige accessoires. adidas vernieuwt zichzelf constant. Dat is zeker zo met de adidas Yung-96. De sneaker is de opvolger van de buitengewone Yung 1 kicks en is absoluut in staat om jouw lifestyle tot een nieuw hoogtepunt te tillen.

  Omdat jij precies weet wat je nodig hebt

  Jij weet precies welke items jouw garderobe naar een next level brengen. Daarom kun je al bij een eerste blik zien dat deze hard to get sneaker een goede kans maakt om toegevoegd te worden aan jouw fashionable collectie. De adidas Yung-96 is ontworpen voor girls and boys die niet in een hokje te plaatsen zijn. Voor zij die zich altijd vrij voort willen bewegen en positief in het leven staan. Een sneaker die de perfecte toevoeging is van jouw streetstyle lookbook en bijdraagt tot de creatie van jouw identiteit. Het lijkt wel of de adidas Yung-96 speciaal gemaakt is voor jou!

  Sneakers waar je op kunt bouwen

  Dankzij de materiaalkeuze van de adidas Yung-96 is dit item heel comfortabel. De geweven stof laat lucht door, waardoor jouw voeten de kans krijgen om te ademen. Het leer dat over de bovenkant van de schoen verwerkt is, zorgt voor stevigheid en soepelheid tijdens het lopen. De kunststof zool laat jou met beide voeten op de grond staan. Verschillende kleurstellingen maken het bovendien mogelijk om deze artistieke sneaker perfect te laten matchen met de rest van jouw kleding. Het is een schoen die je ondersteuning biedt bij al jouw dagelijkse activiteiten en jou moeiteloos de meest soepele bewegingen laat maken. Ondertussen straalt deze sneaker ook nog eens de klasse en robuustheid uit die je verdient.

  Ook wij weten wat écht belangrijk is

  Bij Foot Locker weten we hoe belangrijk een goede sneaker is. Niet alleen omdat jouw zelfverzekerdheid een boost krijgt door functionele sneakers waar je stevig op staat, maar ook omdat ze jouw identiteit bepalen. Hoe we dit weten? Omdat we, net als jij, een écht goede sneaker zien als guilty pleasure en niet kunnen wachten om ook dit legendarische model in ons bezit te krijgen. De Yung-96 is de perfecte schoen voor jou.