• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Orders boven € 30 hebben standaard gratis levering!
  Home
  Merk Converse x
  Min. €
  Max. €

  Alles van Converse bij Foot Locker!
  U vindt alle nieuwste Converse schoenen, kleding en accessoire collecties bij Foot Locker. Zeer veelzijdig kiest u de cult Converse modellen, waar u ook heen wil. Sport en spel, jezelf zijn...er zijn geen grenzen, wanneer men Converse draagt - een merk, dat vrijheid als basiswaarde heeft en de keuze is voor alle creatieve koppen. Van alle tijdloze, klassieke stijlen tot aan de vooruitstrevende creaties, Converse zal u helpen om tot uitdrukking te brengen wie u bent en waar u voor staat.
  Lees meer

  De geschiedenis van Converse

  Converse is al meer dan een eeuw een vast onderdeel van de urban sportkleding en lifestyle-mode en heeft de popcultuur al net zo lang beïnvloed. Opgericht in 1908, heeft het Amerikaanse merk, dat ooit begon als rubberlaarzen fabrikant, zich snel ontwikkeld tot één van de eerste specialistische merken op het gebied van sportschoenen; eerst tennis en daarna basketbal. Converse is onder prof basketballers al tientallen jaren één van de meest geliefde merken, die op het veld gedragen worden. In 1936 heeft Converse zelfs de officiële teamschoen voor het USA-team tijdens het eerste olympische basketbaltoernooi in Berlijn ontworpen. Een ander minder bekend wapenfeit: Wilt Chamberlain speelde zijn 100-punten wedstrijd, terwijl hij Chuck Taylors All Stars droeg!

  Meer dan een merk , een lifestyle

  Hoewel het bedrijf aan de top van de sportwereld stond, heeft Converse zijn participatie in teamsporten over de jaren stapsgewijs verminderd, om zich te concentreren op zijn lifestyle onderdelen. De overgang was naadloos, Converse werd cult, een merk dat we vandaag allemaal kennen, met legendarische schoenmodellen zoals de Chuck Taylor All Star, met de rubberzolen, de gladde afgeronde neuzen en de band rondom, die ze over de hele wereld bekend hebben gemaakt. Andere modellen, zoals Cons of Jack Purcells, allen met het Converse Star-Insignia logo, zijn mogelijk enkele van de bekendste schoenmodellen aller tijden. Samengevat is Converse een cultureel fenomeen, dat nooit uit de mode zal raken.

  Vandaag is Converse een synoniem voor zelfexpressie, creativiteit en puur plezier. Het Amerikaanse merk is overal. Rocksterren dragen Converse op het podium. Filmsterren dragen Converse tijdens fotoshoots op de rode loper. Skateboarders dragen Converse om zich af te zetten voor de meest waanzinnige trucs. Kurt Cobain heeft de Converse-sneakers gerockt. James Dean werd vaak met de Converse schoenen aan zijn voeten gezien. Michelle Obama draagt Converse. Ga de straat maar eens op en u zal het zelf zien.....iedereen draagt Converse! Foot Locker is sinds het begin partner van Converse en onze collectie was nog nooit zo compleet als nu! Zoekt u hieronder naar onze Converse-collecties voor mannen, vrouwen en kinderen, inclusief vele exclusieve stijlen en kleuren en vindt de stijl die het beste bij u past.
  Lees minder

  LAAD MEER