• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Jordan x Model 1 Flight x
  Min. €
  Max. €

  Jordan 1 Flight – De trots van Michael Jordans


  Met de Jordan 1 Flight zweven wij boven de harde ondergrond en staan wij altijd een klein beetje boven de aardse zaken.


  Lees meer
  Een korte geschiedenis

  Michael Jordan is een basketbal-god, een legende en beschermheer van het gevierde gelijknamige merk. Eigenlijk wilde Nike maar een paar basketbalsneakers voor de Rising Star Michael Jordan ontwerpen, maar de Jordan 1 en 2 vonden zo’n grote weerklank, dat Nike een reusachtig support ervoer en door de fans naar de top van de sneakerwereld gekatapulteerd werd. De Jordan 3 geldt sinds zijn geboorte als de beste basketbalschoen en richtte een regelrechte hype aan. Een hype die zo reusachtig was dat Nike besloot het Jordan merk als dochteronderneming te voeren – de vraag was gewoon te groot. Het geheel speelde zich precies in het begin van de jaren ’90 af. Tegelijk brak Michael Jordan ieder denkbaar basketbalrecord en was verheugd over zijn steeds groeiende schare fans, die precies zoals hun idool wilden worden. In 1997 nam Nike het besluit daadwerkelijk en de Jordan 18 werd de eerste release van het bedrijf. Daarop volgen niet alleen verdere coole basketbalschoenen, maar ook alles wat het basketbalhart opvrolijkt, snapbacks, warming-ups, enzovoorts, enzovoort. Je vraagt je nu af wat dat met de Jordan 1 Flight te doen heeft? Geen zorgen, wij leggen het uit.

  De look, die je als player nodig hebt

  Alle opgesomde en legendarische schoenen dienden per slot van rekening alleen als voorbereiding voor de ware clou: de Jordan 1 Flight 2. De high-top-sneaker is een voor de stadse lifestyle ontworpen versiersel met een geniale textiel-leer en synthetische upper. De signature look van de Jordan 1 Flight komt dankzij de Jumpman-logodetails zo perfect tot zijn recht en het Nike Air Jordan Wings-logo aan de enkel zorgt voor een hogere herkenningswaarde van de high-top-sneaker. Het binnenste materiaal bestaat uit textiel, dat wonderbaarlijk ademend is en je een super aangenaam draagcomfort biedt. Net zo loopt het met de geperforeerde toe box, die zorgt voor een uniek aangenaam draaggevoel en vervult zijn opgave meesterlijk.

  Over draagcomfort gesproken: de Nike-Air-demping laat ook bij deze sneaker-highlight niets te wensen over, zodat het lijkt alsof je altijd een paar centimeter boven de aardse zaken zweeft. Aardse zaken zijn niet altijd aantrekkelijk en daarom keren we terug naar onze kindertijd en zweven we ervan weg. Voordat wij nog pathetisch worden, overtuig je je het beste zelf, want deze schoen heeft geen overdrijvingen nodig – de Jordan 1 Flight is eenvoudigweg vanzelf fantastisch! De gepolsterde schaft en tong zorgen voor een lichte instap. Met de op jouw voetrug toegesneden snoeren past de sneaker zich perfect aan jouw voet aan. Gezien het model ook in meerdere afmetingen bestaat, staat niets jouw gelukkige draagbelevenis nog in de weg.

  De juiste schoen voor elk moment

  Zie je het ook al voor je, hoe jullie samen over de groene weide rennen en de Eiffeltoren bezoeken? Wat wij je willen zeggen, is dat de schoen daadwerkelijk voor ieder moment in jouw leven gemaakt is. Jeans verlenen de ultieme perfect, in combinatie met shorts komen je kuiten goed tot hun recht. Draag je deze schoenen met een elegante outfit, dan creëer je een edgy look. Je kunt daarbij ook de Athleisure Style benutten en nonchalante kleding met chille details en deze luxueus coole schoenen combineren. Dat betekent dat je de Jordan 1 Flight in de vrije tijd, natuurlijk bij het sporten – daarvoor is hij uiteindelijk gemaakt – en zelfs bij het werk kunt dragen. Je hoeft deze schoen eigenlijk helemaal niet meer uit te trekken. Maar eerst moet je de Jordan 1 Flight in ieder geval eens aanschaffen – en daarvoor ga je natuurlijk naar Foot Locker!

  Lees minder