• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Orders boven € 30 hebben standaard gratis levering!
  Home
  Merk New Balance x
  Min. €
  Max. €

  New Balance: schoenen voor stijlvolle sportfanaten


  Born to Run – zo luidt het motto van New Balance. Schoenen voor sporters en fans van de urban style – deze combinatie maakt de sneakers wereldwijd geliefd!


  Lees meer
  Opzichtige neonkleuren, stijlvolle details en natuurlijk de onmiskenbare „N“ op de zijkant – New Balance hoort bij sport zoals een flexibele zool bij een hardloopschoen. Over hardloopschoen gesproken: hier blinkt NB niet alleen uit in zijn uiterlijk, maar vooral ook met de high-tech-features, die je hardloopronde nog comfortabeler maken. Houvast, stabiliteit en een aangename vering bij het lopen – dat is tegenwoordig belangrijk voor sneakers! Bij Foot Locker vind je de laatste modellen uit de allernieuwste collecties, want New Balance vindt zichzelf en zijn sneakers telkens opnieuw uit. Zo verrassen ze met scherpe contrasten en aparte materialen, voor de beste schoenen voor dames en heren.

  Sport ontmoet stijl bij New Balance

  New Balance kan niet meer worden weggedacht uit de nationale sportscene. Of het nu op je favoriete hardloopparcours is, in de sportschool of gewoon in de stad – aan de coole „N“ kun je niet ontsnappen. Want NB geniet al jaren een cultstatus bij fans van casual sneakers.- en dat is absoluut terecht! Het merk uit het mooie Boston zet bij het ontwerp de nieuwste trends, maar blijft desondanks altijd trouw aan zijn slogan. En deze slogan luidt: Wij zijn geboren om te bewegen!

  High-tech innovaties voor het hardlopen

  Ingespoten IMEVA- en REVlite-tussenzolen, VAZEEE, Fresh Foam en meer- het is allemaal Chinees voor je? New Balance vult zijn sneakers boordevol met de nieuwste technologieën, om je altijd nieuwe toptijden te verschaffen. Vooral innovatieve zoolconstructies zijn een stokpaardje van het merk. Een ingespoten zool van schuim biedt bijvoorbeeld het voordeel van een krachtige demping met tegelijkertijd een laag gewicht. En hoe lager het gewicht van de schoen, des te beter voelt deze aan bij aan bij het lopen. Ook andere features zoals de geïntegreerde Rollbar in de zool of een voetbed van schuim geven je bij het lopen houvast en stabiliteit.

  Opzichtig uiterlijk, dat alle blikken naar zich toe trekt

  Toch is het niet alleen de binnenkant die bij New Balance overtuigt. Juist het opzichtige uiterlijk is een absoluut kenmerk van de sneaker. Stralende kleuren in maffe combinaties- dat is stijl! Meestal gaan de ontwerpers voor een combi van twee kleuren. Of het nu neon en pastel is, grijstint of zwart-wit, geel, blauw, rood, of helder roze - de contrasterende „N“ op de zijkant mag nooit ontbreken. Spelen met het logo van gedeconstrueerde modellen en dat eenvoudig als reliëf aanbrengen - een elegante look, waarmee New Balance dames en heren gelukkig maakt.

  New Balance: Een bedrijfscultuur voor de toekomst

  Ook de missiestatement van New Balance mag er zijn: nieuwe schoenen voor een nieuwe tijd! De firma blinkt uit met zijn betrokkenheid in de sportontwikkeling en staat er om bekend, onbekende, maar veelbelovende atleten te steunen. Maar ook op kleinere niveaus brengt New Balance meer beweging in ons leven. Dat gaat natuurlijk door de vlekkeloze verbinding van trend-sterke en bijzonder functionele sneakers! Ook duurzaamheid wordt bij New Balance met hoofdletters geschreven – milieuvriendelijke initiatieven en sociale verantwoordelijkheid spelen vooral bij de nieuwe collecties een grote rol.

  New Balance schoenen bij Foot Locker

  De wereld moet altijd in beweging blijven. Daarom maakt New Balance heren en dames met nieuwe looks fit voor de volgende toptijd. En vanzelfsprekend zijn de sneakers ook een partner bij een wandeling door de binnenstad, die de mensen aanschouwen en bewonderen. New Balance scoort met zijn geraffineerde mengeling van sport en stijl. Individuele uitvoeringen in opzichtige kleuren ontmoeten de nieuwste innovaties in hardloop technologie. Bij Foot Locker vind je je persoonlijke droompartner voor de volgende training. Want sport begint met de juiste schoenen!
  Lees minder

  LAAD MEER