• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Nike x Model Epic React x
  Min. €
  Max. €

  Nike Epic React – innovatieve demping voor nog meer energie

  Door een innovatieve dempingstechnologie is de Nike Epic React de perfecte loopschoen. De Nike React loopschoen is ontwikkeld in samenwerking met atleten: degenen die exact weten waar het bij hardlopen op aankomt. Het resultaat is een loopschoen die je prestaties optimaal ondersteunt.

  Lees meer

  De Epic React Flyknit biedt geoptimaliseerd draagcomfort

  In vergelijking met andere modellen biedt de Nike React een 13 procent hogere energieteruggave – hoe meer energie je in het lopen stopt, hoe meer je loopschoen terugveert. De speciaal ontwikkelde schuimstof van de Nike React Running waarborgt niet alleen een reactiesnelle teruggave van energie, maar is ook nog eens uitermate buigzaam en zacht. Ondanks de voortreffelijke demping is de Nike React Flyknitt een van de lichtste loopschoenen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. De uit één stuk vervaardigde zool van de loopschoen vangt oneffenheden optimaal op. De schoen heeft een groot verend vermogen en is ook nog eens erg duurzaam; zelfs enkele honderden loopkilometers zie je aan de React niet af. Het lichte ademende Flyknit-materiaal sluit aangenaam nauw en past zich precies aan je voetvorm aan. De tong zit stevig aan de schoen vast, zodat er onder het lopen geen drukkend gevoel kan optreden: alsof je over wolken vliegt. Je merkt amper dat je de Nike aan hebt: als een lekker zittende sok. Op de achterkant van de Nike Air React garandeert een hielinzetstuk adequate houvast bij het afzetten. Het inzetstuk is bovendien met synthetisch wildleer gevoerd, zodat er niets drukt of schuurt. De Epic React Flyknit van Nike is in verschillende colorways verkrijgbaar voor dames, heren en oudere kinderen. Echte eyecatchers hierbij zijn de hielversterkingen, die scherp contrasteren met de rest van het ontwerp van de schoen.

  Experts werken aan ideale prestaties

  Drie jaar lang hebben ontwerpers, chemici en ingenieurs aan de ontwikkeling van de revolutionaire Epic React Flyknit gewerkt. Basis van de innovatieve demping is een speciaal door Nike-experts ontwikkelde combinatie van data over warmteverdeling, zoals verstrekt door atleten, en een computer-assisted ontwerp. Aan de hand van de data konden de ontwikkelaars exact lokaliseren welke punten van de zool de atleten in hoge mate belastten en dus ook waar de speciale Nike React-demping vereist is. Ook voor de integratie van de innovatieve zool in de loopschoen gingen de ontwerpers uit van de gegevens van de atleten. Hiervoor keken ze naar de snelheid en kracht waarmee ze liepen. Het resultaat mag gezien worden. De vrucht van de samenwerking is een hoog presterende, vederlichte schoen, die heel precies past en ook na 500 kilometer nog altijd hetzelfde aanvoelt als op dag 1.