• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Nike x Model Tech Fleece x
  Min. €
  Max. €

  Ook Ronaldo en Durant helemaal weg van Nike Tech Pack


  Basketbal of voetbal - de bal is altijd rond. Deze oeroude wijsheid van de legendarische Sepp Herberger past bij Christiano Ronaldo en Kevin Durant, twee zeer bijzondere balvirtuozen. Daarbij gelden de profsporters bijna als superstars binnen hun beroep. De ene is briljant met het voetenwerk, de andere blinkt uit met excellent handenwerk. En beiden fungeren nu ook als de uithangborden van de Nike Tech Pack collectie. Dat komt niet zomaar. Beiden hebben zich al in voorbije jaren voor Nike Sportswear geout. Ook qua smaak zijn de beide supersterren gelijken.


  Lees meer
  Zo wordt het voor jou geen grote moeite om Ronaldo en Durant in de Tech Pack Partnerlook tegen te komen. Sommige modellen hebben de beide profsporters evenwel op een bijzondere manier geëtaleerd. De varianten van de Nike Tech Pack collectie met de camouflage-patronen hebben de beide supersterren tot hun favorieten uitverkoren. Het zijn de coolste dingen voor het seizoen verklaren ze beiden volmondig, trekken capuchons van hun Nike Tech Fleece Camo Hoody over het gezicht en presenteren galant hun Nike Sportswear favorieten aan de openbaarheid. De ene liever in Madrid, de andere eerder in Californië.

  Nike Tech Fleece – Modieuze en functionele varianten voor de seizoens-verandering

  Juist nu, als de zomer weer aan zijn einde komt en de herfst in sommige gebieden al voorzichtig om de hoek komt kijken, spelen de Tech Fleece modellen hun troeven uit. De bijzondere Nike Sportswear collectie combineert speciaal ontwikkelde, lichte fleece met innovatief stikmateriaal. Dat houdt je niet alleen steeds wam, maar biedt ook een excellent draagcomfort en zet modieuze statements. Want als je al altijd met Nike joggingbroek of andere Nike Sportswear kleren onderweg bent geweest, dan verhoog je met de Nike Tech Fleece modellenreeks zeker je lifestyle-effect. Vraag maar aan Ronaldo en Durant...

  De veelvoud aan vormen en kleuren ontdek je in onze shop

  De gerenommeerde US-sportartikelenproducent zorgt inderdaad terecht ook met de Nike Tech Pack collectie voor rijke furore. Gemoedelijk, cool, sportief en tegelijk ongewoon chique – dat zijn precies de componenten of ingrediënten van deze innovatieve Nike collectie. Traditioneel hecht Nike daarbij veel waarde aan een attractief design. Dat komt terug in ieder afzonderlijk model van de serie. Je moet gewoon eens in onze shop rondkijken en je zult snel de veelvoud aan vormen, designs en kleuren voor jou ontdekken. Bijvoorbeeld de Nike Tech Fleece Windrunner jas, de Camo joggingbroek met hun camouflage-look, het edele Cardigan Sweatshirt of de Full Zip Hoody – het design genereert een uniek maar ook een vertrouwd gevoel: eigen aan Nike Sportswear . Een ding staat daarbij vast. Nike Tech Fleece of ook Nike Tech Pack staat niet alleen bij atleten als Christiano Ronaldo en Kevin Durant bijzonder goed, ook jij zult door de leuke pasvorm aangesproken worden, die je de mogelijkheid geeft, je volledig persoonlijke lifestyle te creëren.

  Nike biedt modellen voor alle leeftijdsgroepen

  Je leeftijd is slechts bijzaak. Je vindt in onze shop Nike Tech Fleece modellen voor bijna alle leeftijden. Zelfs voor basisschoolleerlingen en baby’s hebben de Nike designers creaties ontworpen, die een speels karakter bieden, zonder op functionaliteit en coolness in te boeten. En wie zijn baby in een Nike Tech Fleece Baby Tracksuit onderstopt, biedt zijn kind een heel fijn gevoel van weldaad; op de blikken van andere ouders zal je in ieder geval voorbereid zijn. Überhaupt is deze Nike Sportswear collectie voorbestemd voor het aha-effect. Dat ligt aan de ene kant aan de speciale vormgeving of de modieuze snit van het artikel, aan de andere kant ook aan de expliciete kleurenkeuze en stalen van de Sportswear modellen. Als je het opvallend wilt, kun je ook bijvoorbeeld voor een krachtig rood of blauw in de verschillende schakeringen gaan. Of sta je eerder open voor een edele look? Dan is een functionele Nike Tech Pack joggingbroek in een diep zwart of ook in zilvergrijs zeker een juist alternatief.

  Collectie heeft varianten voor bijna iedere gelegenheid in het portfolio

  Bij alle voorkeuren wat betreft design, kleurstelling en lifestyle-elementen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de hoge functionaliteit van deze Tech Fleece of Tech Pack collectie. Met artikelen uit deze serie verwerft je namelijk tegelijkertijd ook een sportieve kleding, die op draagcomfort, weldaad en functionaliteit gericht is. Juist het materiaal fleece neemt daarbij een belangrijke plek in. Het houdt heerlijk warm, geeft je tegelijk een enorme bewegingsvrijheid, die je bij sport net nodig hebt. In ieder geval trekken maar weinig tijdgenoten de artikelen uit deze speciale Nike collectie uitsluitend bij sport aan. Veel meer fungeren de modellen ook als keurige vrijheids-look; zelfs op kantoor komen modelvarianten, zoals het bij ons verkrijgbare Tech Fleece Crew Sweatshirt, regelmatig voor. Christiano Ronaldo en Kevin Durant geven het voorbeeld. De Nike Tech Fleece zijn voor veel gelegenheden de geschikte outfit...

  Lees minder