• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Word lid van ons Foot Locker-team!

  Ben jij ook een sneakerfreak?

  Bij Foot Locker kijken we graag vanaf de sneakers omhoog. Dat is gewoon wie we zijn, daar kunnen we niets aan doen. Sneakers zijn constant in onze gedachte. Onze eigen sneakers, die van anderen… We zijn op zoek naar mensen die sneaker minded zijn, die sneakers het belangrijkste in het leven vinden. We zijn dus op zoek naar mensen zoals wijzelf.

  Onze squad bestaat uit mensen die constant praten over sneakers en de sneakersobsessie van onze klanten begrijpen. We blijven constant werken aan de meest gepassioneerde verkoopteams in onze winkels die bestaan uit echte sneakerheads. Heb jij ook zo’n liefde voor sneakers en deel jij ook ons verlangen om de beste te zijn? Dan is een carrière bij Foot Locker Europa zeker iets voor jou! Want voor ons is het antwoord overduidelijk: Because sneakers.

  Selecteer het land waarin je je wilt aanmelden voor de meest recente vacatures.

  Australia

  Austria

  Belgium

  Canada

  Czech Republic

  Denmark

  France

  Germany

  Greece

  Great Britain

  Hungary

  Ireland

  Italy

  Luxembourg

  The Netherlands

  Poland

  Portugal

  Spain

  Sweden

  Switzerland

  Turkey

  USA