Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Fall Campaign 2021

ECHTE VERBINDING

Dit najaar gaan we op zoek naar de energie die je krijgt bij menselijk contact. Het is hoog tijd om de virtuele illusies los te laten en opnieuw van échte menselijke relaties te genieten , vind je niet? We hebben de connecties in het echte leven gemist en jou natuurlijk ook! 

De najaarscollectie 2021 is volledig geïnspireerd door moeder natuur met prachtige lagen voor maximale ontspanning. Mercedes en Lorenzo, onze Stripers uit de Kalverstraat in Amsterdam, gingen met enkele outfits van deze collectie op de foto. De shoot vond plaats op een prachtig eiland in Amsterdam. De plek is erg ontspannen, omgeven door veel groen en water. Ze konden zelfs genieten van een warme zonsondergang op het kleine strand op een gezellige en vriendelijke locatie.

“Ik draag een zwarte PUMA-legging”, vertelt Mercedes. "Het is een sportlegging die erg lekker zit.” Ze heeft hem gecombineerd met een roze PUMA-shirt en een beige PUMA-hoodie. Ze heeft de look afgemaakt met de nieuwe PUMA RS-X-sneakers in het zwart. 

Lorenzo is ook erg blij met zijn outfit. "Het is een leuk PUMA-trainingspak", zegt hij. "Het zit erg comfortabel en de stof voelt lekker zacht. De witte PUMA-sneakers passen er perfect bij.” 

Ontdek de keuzes van Mercedes en Lorenzo voor dit seizoen en geniet van je dagjes uit!

SHOP DE LOOK