• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home Vrouwen
  Merk Nike x Model Air Force x
  Min. €
  Max. €

  Nike Air Force – legendarische status

  Deze klassieker is een basketbalschoen en werd in 1982 op de markt gebracht. Als streetstyle-schoen, werd hij met name populair in de hip hop-scene. In totaal zijn er de afgelopen 25 jaar ruim 1700 modellen in vele verschillende kleuren en materiaalcombinaties ontwikkeld, maar ze zijn allemaal trouw gebleven aan de oorspronkelijke AF1-stijl en het dagelijkse comfort van Nike Air. Lees meer

  Vandaag de dag zijn het niet alleen basketballers die de Nike Air Force kopen. Nike Air Force siert nu de voeten van heel veel mensen die helemaal niets met de sport te maken hebben, omdat de schoen zich heeft ontwikkeld tot waarschijnlijk de meest bekende vrijetijdsschoen in de geschiedenis van sportschoenen. We hebben het hier dus over een ware pionier, die bijna niet te verslaan is als het gaat om populariteit.

  Inert gas - de vulling in de Air Pad

  Tegelijkertijd was de Nike Air Force de eerste basketbalschoen met Nike Air-technologie. Maar wat is dat nou precies? Bij dit innovatieve concept is de zool bij de hiel gevuld met een inert gasmengsel (Air Pad). Deze integratie biedt optimale vering bij het hardlopen, wat natuurlijk vrij veel gebeurt bij basketbal en vele andere sporten. Als gevolg worden de gewrichten ontlast en heb je steun bij het hardlopen. De bovenlaag is gemaakt van leer, wat een overtuigende en straatklare look oplevert. Het hoge profiel van de schoen maakt het ontwerp af en biedt uitzonderlijk draagcomfort en stabiliteit. Het is echter niet alleen de functionaliteit van de schoen die zo overtuigend is, het is ook het unieke uiterlijk dat de schoen zijn onderscheidende karakter geeft en dat al zo veel fans voor zich heeft gewonnen, ook vandaag nog.

  Jouw hoogte – Jouw kleurstelling – Jouw stijl

  Je kunt de Nike Air Force in vele modellen, kleuren en maten kopen in onze winkel. In het begin werd de Air Force maar in twee versies gemaakt: een lage versie en natuurlijk de hoge basketbalschoen. Met het verstrijken van de jaren is er een middelhoog model toegevoegd aan de collectie.

  De Nike Air Force 1 High is bijvoorbeeld visueel gezien het meest getrouw aan het origineel, maar de andere modellen zijn ook enorm populair in onze winkel. Of je nu op zoek bent naar een heren- of damesmodel, wij zorgen dat we deze iconische schoen vinden in een maat die jou past. De geheel witte versie is overigens altijd al de populairste kleur geweest, maar als je een beetje kleur wilt toevoegen dan is dat geen probleem; we hebben ook stijlvolle kleurstellingen met rood en blauw. Wat de gelegenheid ook mag zijn, of het nu sport, vrije tijd of gewoon dagelijks gebruik is, deze schoen zorgt ervoor dat je er perfect uitziet en het allerbeste draagt op het gebied van sportschoenen. Vind het juiste paar sportschoenen om je te inspireren, dat bij je levensstijl past en garandeert dat mensen zullen omkijken!

  Lees minder