• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home Vrouwen
  Merk Puma x Model Rs-0 x
  Min. €
  Max. €

  Puma vindt het R-System Legacy opnieuw uit - met de Puma RS-0

  Op 19 april verscheen de nieuwe editie van de klassieke hardloopschoen RS-100 - de Puma RS-0. De 0 staat voor het nieuwe begin, waarmee de sportproducent wil voortborduren op de successen van het in de jaren 80 uitgevonden dempingsysteem. Het nieuwe model combineert de nostalgische esthetiek van de schoen met moderne techniek en betekent een verdere ontwikkeling van het door sensoren ondersteunde binnenwerk.

  De beginjaren van het RS-0 Running System

  In de jaren 80 voerde Puma met de RS-100 het Running System in: een hardloopschoen die strenge prestatienormen combineerde met een stijlvol pakket dat zijn tijd vooruit was. Enige tijd later presenteerde Puma de RS-computerschoen, waarbij een speciaal ontwikkelde computerchip was ingebouwd in een hielmodule. Deze registreerde hardloopgegevens, zoals tijd, afstand en calorieverbruik. Na het succes van deze twee modellen kwam er een derde model waarmee de RS-serie de futuristische esthetiek nog verder voortstuwde: de RS-350. Meer dan drie decennia later start Puma met de OG “Archive Green” Colorway.

  Pure nostalgie en absoluut trendy

  Het begint met de RS-0, een gemoderniseerde versie van de RS-computerschoen. De RS-0 komt een compleet vernieuwde versie van het origineel met een gestroomlijnd silhouet, gestreept Puma-logo en de karakteristieke groene kleur op de hiel en de zool van de schoen. De RS-100 en RS-350 zijn ook verkrijgbaar als retro-replica, met hetzelfde design en materiaal dat ze ooit tot de onvergetelijke hit van de hardloop-scene maakte.

  De Puma RS-0 presenteert zich in de stijl van de jaren 80

  Kenmerkend voor de Puma RS-0 zijn het jaren-80-hardloopdesign in de stijl van de neo-nostalgietrend, de ondersteuning in de tussenzool, rubberen details bij de hiel en het bovenmateriaal van textiel en leder. Naast deze door OG geïnspireerde kern heeft Puma in samenwerking met invloedrijke merken en personen enkele opvallende plannen ontwikkeld rondom deze drie modellen, zodat de look van de serie ook raakvlakken met gaming, muziek, fotografie en andere creatieve ondernemingen heeft. De Puma RS-collectie is vanaf 14 april verschenen bij geselecteerde knooppunten, de wereldwijde introductie was gepland op 19 april.

  Over Puma

  Puma SE is een Duitse multinational, gevestigd in Herzogenaurach, Beieren, dat schoenen, kleding en accessoires voor sport en vrije tijd ontwikkelt en produceert. Puma is op twee na de grootste producente van sportkleding ter wereld. Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Rudolf Dassler. In 1924 hadden Rudolf en zijn broer Adolf Dassler samen de firma Gebrüder Dassler Schuhfabrik in het leven geroepen. De verhouding tussen beide broers verslechterde echter, tot ze in 1948 besloten apart verder te gaan en twee gescheiden eenheden vormden: Adidas en Puma.