Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Nba All Star Energy

All-Star-energie

De beste spelers, op dezelfde plaats, op hetzelfde moment. E-n-e-r-g-y!

Het NBA All-Star-weekend komt eraan. Het 3-daagse evenement is de ultieme viering van NBA-talent en het is hoog tijd dat ook Britse talenten in de spotlights komen te staan. Daarom werken we samen met onze partner Hoopsfix in Londen. Elk jaar organiseren zij hun eigen showcase van 's lands beste spelers onder de 19, de Hoopsfix All-Star Classic.

Maar het zijn niet zomaar een paar all-star games voor jongens en meisjes.

Doe er een clinic voor kinderen onder de 12 jaar bij, een coaching-clinic, een 3-punts shootout en dunkwedstrijd, en je krijgt een beetje een idee van het platform dat momenten creëert waar nog lang over gesproken wordt.

Onze samenwerking met de NBA duurt al tien jaar - waardoor we exclusieve toegang, mogelijkheden en merch hebben die niemand anders heeft, zoals de nieuwste releases van New Era en Jordan All-Star. 

Nu we het tweede jaar van ons werk met de Hoopsfix All-Star Classic ingaan, hebben we vier opkomende Hoopsfix All-Stars-talenten aangetrokken als model voor onze NBA All-Star-shoot.

Bowman, een wing van 1,95 m, is een van de Britse topspelers in de Class of 2021. Hij liet een volledige beurs voor een NCAA Division 1-programma schieten en keerde terug naar het Verenigd Koninkrijk om te spelen voor de Trailblazers in zijn thuisstad Derby. Ondertussen bekijkt hij aanbiedingen van clubs voor het volgende seizoen.

De achttienjarige Kane Daley heeft dit seizoen gemiddeld dubbele cijfers gescoord voor Oaklands in de National Basketball League Division 1, en zal volgend jaar waarschijnlijk naar de VS gaan.

Susannah Rafiu, al lang bekend als een van de slimste Britse talenten, haalt zowel op het veld als in het klaslokaal topscores. De forward van 1,88 m speelt volgend seizoen in de Ivy League, voor Columbia University.

Cameron Taylor-Willis, de MVP van de Hoopsfix All-Star Classic 2021, wees een beurs in de VS af en koos ervoor haar thuisstad Ipswich te vertegenwoordigen. Volgend seizoen komt ze uit voor de Essex Rebels in de Women's British Basketball League.

Alle vier de spelers brachten die typische all-star-energie mee, in hun aanloop naar de top van het Britse basketbal.

Shop de collectie