Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Sandra Nike We Are Play Makers

Nike 50th ANNIVERSARY - PHASE2

REKEN AF MET STEREOTYPEN

Na de aftrap van de viering met de iconische TN, vieren we het 50-jarig jubileum van Nike door vrouwen die voetballen in de kijker te zetten. In de afgelopen decennia zijn er aanzienlijke vooruitgangen geboekt voor vrouwen die voetballen. Er valt echter nog veel meer te doen en te verbeteren. Bij Foot Locker willen we de komende 50 jaar vrouwen die voetballen inspireren en in de kijker zetten. 

Daarom nodigde Nike Sophie Hird uit, een voetbalfan en modeontwerper die stoffen hergebruikt om inspirerende sportkleding te creëren. Ze deelt met ons haar verhaal, haar relatie met voetbal, en hoe de sport haar ontwerpen inspireerde. Bekijk haar video met Sandra, onze Striper uit Leeds, VK.

Bovendien is Sandra ook een voetbalster. Ze begon te spelen in een klein stadje in Portugal en haar passie breidde zich uit naar Engeland, waar ze evolueerde in clubs zoals Hackney Laces, Tottenham, Crystal Palace Sheffield United en Leeds United Women, waar ze voor het hoofdteam speelt.

Laten we eens kijken wat onze gasten dragen. De looks van Sophie en Sandra ogen fris en trendy en zijn terug te vinden in de nieuwe collectie van Nike, geïnspireerd op de kracht van vrouwen die voetballen. Bekijk hier Nike Blazer Mid, TN 1, T-shirts, broeken, shorts, top met ronde hals en nog veel meer!

 

SHOP DE COLLECTIE