Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Puma Slipstream

Puma Slipstream

PUMA SLIPSTREAM

De PUMA Slipstream werd geboren in de jaren 80 en opnieuw uitgebracht in de jaren 2000. Nu is het model nog een keer nieuw leven ingeblazen en zal het opnieuw zijn weg te vinden naar je hart en je kast. Ontdek dit klassieke basketbalmodel met onze Stripers Mattia en Imma, die ook een PUMA-ambassadeur is, uit Milaan. 

De Slipstream is een gemoderniseerde streetstyle zonder dat zijn basketbalroots uit het oog verloren zijn. De schoen past perfect in elk tijdperk en genre, waardoor je je eigen stijl kunt mixen en creëren. De sneaker is geschikt voor zowel heren als dames en combineert de belangrijkste kenmerken van een basketbalschoen met een strakke, moderne look. Het bovenwerk heeft een eigentijdse look gekregen met een opvallend vormgegeven tussenzool, verschillende overlays en een hogere hielkraag.

Onze Stripers hebben verschillende looks gecreëerd met deze schoen. Voor heren kozen ze een PUMA-broek met boorden in een zwarte kleurstelling en combineerden deze met een fel T-shirt. Voor dames kozen ze voor een PUMA-broek met strakke boorden in een bruine kleurstelling en combineerden deze met een zwart PUMA Classics geribd T-shirt met korte mouwen.

Maar de mogelijkheden om de PUMA Slipstream te stylen zijn eindeloos! Bekijk dit opvallende model en creëer je eigen unieke stijl.

 

SHOP NU