Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Salomon XT Rush

Salomon XTRush

Stijl op een hoger niveau

De dagen vliegen voorbij in stijl met de Salomon XT-Rush-collectie

Waarom zou je kiezen tussen de stad en de weelderige paden als je ook beide kunt hebben? De XT-Rush-collectie van Salomon laat je comfortabel genieten van geplaveide stadsstraten en de kronkelende paden van je favoriete wandelroute. 

De authentieke, edgy en multifunctionele Salomon XT-Rush-collectie is vriendelijk voor stad en natuur, zodat je geen twee keer hoeft na te denken voordat je eropuit gaat. Het gebreide bovenwerk past als een sok voor langdurig comfort en met de coole kleuren trek je ongetwijfeld de aandacht, of je nu naar je vaste koffietentje gaat of een fikse wandeling voor de boeg hebt. Wachten behoort tot het verleden voor jou – met de QuickLace-technologie heb je in 1-2-3 je veters gestrikt en ben je op weg. 

Het is moeilijk te geloven dat deze schoenen zo veelzijdig zijn, dus om echt inzicht te krijgen in de wonderen van Salomon, vertelt onze eigen Striper Soufiane uit Parijs hoe geweldig de XT-Rush-collectie is.  Soufiane is vooral weg van het QuickLace-systeem en zegt: "Zoals je ziet is de schoen van geweven materiaal, en dat betekent vooral veel comfort. Ik droeg de schoenen zelf twee uur en mijn voeten zaten er heel lekker in. De technologie werkt goed, echt cool!”.  

 

BEKIJK DE COLLECTIE