Meteen doorgaan naar hoofdmenu

2000s Trend

FLEUR JE KAST OP

Stel dat je iemand op straat ziet lopen die naar Justin Timberlake luistert door een koptelefoon-met-kabel en een mini-mp3-speler, die neonshirt over neonshirt draagt op skinny jeans of een broek met wijde pijpen, en Converse All-Stars aan haar voeten heeft... Je zou waarschijnlijk denken dat deze millennial een reis door de tijd heeft gemaakt, rechtstreeks vanaf haar middelbare schooltijd. Toen MySpace en MSN Messenger net zo populair waren als Tiktok en Snapchat nu. Nou, mensen kunnen misschien niet door de tijd reizen, maar mode wel. Jazeker, heldere neonkleuren zijn terug om je dagen op te vrolijken! Ontdek de nieuwe trend met Gaia, onze Striper uit Turijn (Italië) die zich laat inspireren door de jaren 2000.

Deze nieuwe Foot Locker-trend voor dames brengt de funky energie van de jaren 2000 naar je kledingkast. Gaia heeft wat stukken uitgekozen om je te laten zien hoe je ze kunt stylen en er de meest modieuze outfits mee kunt creëren.

Voor haar eerste look creëerde onze Striper een populair silhouet uit de jaren 2000: een skinny broek en een oversized shirt. Ze koos voor het Gfx Crew Neck-shirt en Pro Tight-broek uit de Sportswear-collectie van Nike en voltooide deze extreem vrouwelijke outfit met de klassieke New Balance 574.

Gaia creëerde ook een tweede look, rond de kleurrijke adidas Astir. Ze combineerde deze sneaker met een stijl die altijd raak is: de adidas Superstar-trainingsbroek en -jas in zwart-wit.

Klaar om het legendarische enthousiasme van de jaren 2000 terug te brengen? Doe nu met ons mee! 

Als je Gaia's keuzes leuk vond, kun je ze hier bekijken.

Shop de collectie